Hämtar information

Yritysasiakas – Autovakuutus

Baklucka Polestar 2

Yritysasiakkaana voit luottaa siihen, että autamme sinua kaikissa autoiluun liittyvissä tilanteissa. Lue lisää, mitä vakuutuksiin sisältyy.

Osta Polestar Vakuutus

Polestarin suosittelema autovakuutus

Yritysasiakkaana voit luottaa siihen, että saat apua meiltä kaikissa autoiluun liittyvissä tilanteissa. Polestarin suosittelema autovakuutus takaa, että auton suorityskyvystä pidetään huolta merkkihuollossa ja korjaukset tehdään täyssähköautoosi suunnitelluilla varaosilla. 

Liikennevakuutus

Liikennevakuutus on lakisääteinen, ja korvaa kaikkien kolarissa olleiden henkilövahingot. Liikennevakuutus kattaa myös vastapuolen ajoneuvolle ja omaisuudelle aiheutuneet vahingot.

Varkaus ja ilkivalta

Vakuutuksesta korvataan jos ajoneuvo varastetaan tai sille tehdään ilkivaltaa.

Palo

Vakuutuksesta korvataan irti päässeen tulen aiheuttamat palovahingot.

Hirvi ja luonnonilmiö

Vakuutuksesta korvataan törmäykset hirvieläimen kanssa. Vakuutuksesta korvataan myös luonnonilmiön aiheuttamat vahingot.

Oikeusturva

Vakuutus korvaa auton käyttöön liittyviä oikeudenkäyntikuluja riitatilanteessa.

Ulkomaan lisävastuuturva

Vakuutuksesta korvataan sellaisissa Green Card -sopimusmaissa, jotka eivät kuulu Euroopan talousalueeseen (ETA), sattuneet vahingot, josta ajoneuvon kuljettaja on henkilökohtaisesti vastuussa ulkopuolisille. Tarkemmat tiedot sopimusmaista löydät oppaasta.

Henkilövahingon kertakorvaus

Henkilövahingon kertakorvaus kasvattaa merkittävästi lakisääteisen liikennevakuutuksen antamaa turvaa. Maksamme kertakorvauksen, jos henkilö on saanut fyysisen vamman tai menehtynyt liikenneonnettomuudessa ajoneuvon kuljettajana tai matkustajana.

Hinaus ja matkakulut

Hinautamme ajoneuvon korjaamolle, jos matka keskeytyy ajoneuvon vian, vaurioitumisen tai tieltä suistumisen seurauksena. If on tukenasi kaikissa autoiluun liittyvissä tilanteissa, 24/7. 

Törmäysturva

Vakuutuksesta korvataan ajoneuvon vauriot, jotka aiheutuvat törmäyksestä tai tieltä suistumisesta.

Korotettu lunastuskorvaus

Jos auto joudutaan lunastamaan, vakuutuksesta maksettava korvaus on parempi kuin normaalisti maksettava käypä markkinahinta. Korotamme korvausta 30 % käyvän markkinahinnan päälle tai maksamme uuden auton hinnan.

Autamme sinua

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteys yritysasiakkaiden asiakaspalveluun.

Vill du bli uppringd?